Despre noi

SC EKONATIONAL DISTRIBUTION SRL este o companie ce asigură servicii ecologice precum: transportul, colectarea, depozitarea și comercializarea deșeurilor periculoase și nepericuloase. Firma a apărut din dorința de a oferi instituțiilor publice, agenților economici și persoanelor fizice, servicii de ecologizare operative, ieftine și de calitate. Personalul calificat, cu vastă experiență în domeniu, dotat cu echipament ce permite aplicarea de soluții competente în cel mai scurt timp, formează o echipă tânără și dinamică. Toate resursele de care disounem ne permite să oferim o gamă largă de servicii.

Profesionalism

Suntem o echipă experimentată și dinamică. Oferim soluții pentru mediul inconjurător.

Corectitudine

Asigurăm respect, calitate și servicii garantate pe termen lung clienților noștri.

Promptitudine

Dispunem de mijloace de transport și personal calificat pentru colectarea deșeurilor tale.

Misiunea noastră

Despre noi

S.C. Ekonational Distrubution S.R.L. acționează în vederea atingerii în mod individual a țintelor obligatorii de valorificare și reciclare a deșeurilor de ambalaje introduse pe piața națională de către operatorii economici.

Prin reciclare, SC EKONATIONAL DISTRIBUTION SRL își propune micșorarea cantității de deșeuri, economisind astfel resursele naturale prin reutilizarea părților recuperabile. Deșeurile reciclate de SC EKONATIONAL DISTRIBUTION SRL variază de la solide, lichide, precum și deseuri cu caracter special(radioactiv).
Pe lângă economisirea de resurse, reciclarea are un impact major și asupra poluării. De exemplu, prin reciclarea hârtiei, sticlei, cutiilor de aluminiu, bateriilor și a uleiului de motor, veți reduce volumul de deșeuri incinerate cu până la 70%, materialele putând fi refolosite dupa proces.
Pentru micșorarea cantității de deșeuri, precum și reducerea poluării, este necesară creșterea cantității de deșeuri reciclate. Este de datoria noastră să ne îngrijim de mediu și de deșeurile produse de fiecare. În acest scop, SC EKONATIONAL DISTRIBUTION SRL asigură o soluție avantajoasă din punct de vedere economic privind serviciile ecologice, transportul, colectarea, depozitarea și comercializarea deșeurilor periculoase și nepericuloase.

Dotări

S.C. Ekonational Distribution S.R.L. dispune de personal calificat și dotări necesare activității precum:

  • instalație de tocat deșeuri din plastic, pet
  • moară de măcinat sticlă
  • cuptor rotativ pentru topirea și producerea lingourilor de aluminiu
  • prese de balotat
  • prescontainere și containere
  • autovehicule transport deșeuri periculoase și nepericuloase
  • cântar 60 de tone fix
  • motostivuitoare
  • Strunguri, freze
  • mașini de debitat lemn, plastic, fier

Profil activitate

Compania S.C. Ekonational Distribution S.R.L. este o companie cu capital privat, integral românesc și urmărește atragerea tuturor generatorilor de deșeuri din circuitul economic. Compania dispune de utilaje de înaltă performanță pentru valorificarea deșeurilor, dar și mașini speciale pentru transportul deșeurilor atât nepericuloase, cât și periculoase.

Motivați de dorința îndeplinirii standardelor de calitate și protecția mediului, milităm pentru perfecționarea procesului de reciclare pe care îl realizăm începând cu stricta îndeplinire a standardelor de calitate, mediu, sănătate și securitate ocupațională în cadrul propriei organizații.

Cu o echipă experimentată și dinamică, S.C. Ekonational Distribution S.R.L. se impune prin profesionalism, oferind noi soluții pentru un mediu înconjurător cât mai curat. Principiile, politica și viziunea noastră sunt subordonate unei atente perfecționări profesionale. Oferim servicii complete, autorizate și prompte, gestionând atât partea de documentație, cât și pe cea de gestionare a deșeurilor fiind dotați cu echipamente și mijloace de transport autorizate.

Prin activitatea noastră urmărim protecția mediului înconjurător, asigurând valorificarea deșeurilor în industrie ca materii prime secundare.

Certificări